Amaryllis actie

Sfeer in huis met de Amaryllis!

Breng sfeer in huis met deze prachtige kerstbloeiers! De amaryllis is een populaire bloem, vooral rond kerst ziet u ze in veel huiskamers. De bloemen hebben weinig verzorging nodig. De bollen kunnen in een pot met aarde geplant worden, maar een leuk alternatief is om ze in een glazen vaas te plaatsen waarbij je de wortels kunt zien groeien! Let wel: de bol zelf mag niet onder water staan.  Amaryllissen kunnen ook heel goed als snijbloem gebruikt worden.

Amaryllis in vaas Amaryllis Amaryllis in vaas Kerststukje met amaryllis

Geld inzamelen met de Amaryllis verkoopactie

Baltus Fundraising heeft een sfeervolle flyer ontwikkelt met verschillende amaryllis-bollen. Maar ook andere bloembollen voor in huis komen aan bod, zoals de hyacint en paperwhite. Een leuke sponsoractie voor uw school of vereniging om geld in te zamelen!

Actiefolder: Sfeer in huis met Amaryllis!De beste periode om deze actie te organiseren is in oktober of november. Op die manier ontvangen uw ‘klanten’ de bollen ruim op tijd voor een mooie kerstbloei! De amaryllis heeft namelijk 6 à 10 weken nodig om in volledige bloei te komen. De bollen geven zeker 2 à 3 stelen per bol met op elke steel wel 3 of 4 bloemen! De bloem staat vervolgens wel 6 weken in bloei!

Naast de Amaryllis staan er op de verkoopflyer ook heerlijk geurende hyacinten en paperwhites, ookwel kerst-narcissen genoemd. Alle bollen zitten in een leuk cadeau-zakje of -tasje. Dus het is ook nog eens een leuk om weg te geven!

Geld inzamelen in slechts 4 eenvoudige stappen:

  1. Wanneer u bij ons aangeeft met hoeveel verkopers (leden/leerlingen) u de actie wilt inzetten, dan zorgen wij dat u voldoende folders ontvangt. Ook ontvangt u een handleiding met tips en trucs voor een succesvolle organisatie van uw Amaryllis verkoopactie.
  2. De verkopers gaan langs bij familie, vrienden, buren en kennissen om bestellingen te inventariseren. Op de achterzijde van de folder kunnen zij meerdere bestellingen invullen.
  3. Verzamel de bestellijsten en geef uw totaalbestelling door aan Baltus Fundraising. Dit kan eenvoudig online klik hier. Baltus Fundraising levert uw bestelling vervolgens binnen 10 dagen op een door u aangegeven adres.
  4. Nu is het aan u om de goede verkoper de goede tasjes bloembollen mee te geven, zodat zij deze kunnen leveren aan hun bestellers en het geld kunnen ophalen.

30% van de opbrengst is uw winst!

Start direct uw amaryllis-actie!

De Amaryllis actie

Geld inzamelen met mooie kerstbloeiers!

Meer informatie
Start een verkoopactie