Blog

Baltus grote winnaar van de Tulpenbollentest 2019!

De tulpenbollen van Baltus Bloembollen zijn als winnaar uit de tulpenbollentest 2019 van het tv-programma BNN VARA Kassa gekomen! Volgens de specialisten van BQ Support zijn de tulpenbollen van Baltus “een prachtige mix”. Bovendien komen onze tulpenbollen het beste overeen met de verpakking en zijn alle tulpen tot bloei gekomen.

Het nieuwe schoolplein: ga voor groen!

Saaie grijze tegels maken plaats voor groen: het groene schoolplein is populair! Steeds meer scholen kiezen ervoor om het schoolplein te vergroenen. Maar wat is nou een groen schoolplein? En waarom is het zo belangrijk? Wij leggen het je uit!

Bezoek ons op de NOT-beurs 2019!

Ook dit jaar is Baltus Fundraising weer aanwezig op de NOT-beurs. NOT staat voor de Nationale Onderwijs Tentoonstelling. DE NOT-beurs is het grootste event voor onderwijzend Nederland en richt zich op Kinderopvang, het Primair Onderwijs, Voortgezet Onderwijs en Middelbaar Beroepsonderwijs. Het thema voor de editie van 2019 is ‘De sleutel voor beter onderwijs’. De NOT-beurs

Geld inzamelen voor Beyond the Moon met Baltus Fundraising

In samenwerking met Baltus Fundraising biedt de Belgische organisatie Beyond the Moon een bloembollenactie aan om geld in te zamelen. Zij bieden ernstig zieke kinderen, hun ouders, broers en zussen éénmalig een ontspannen en kosteloze gezinsvakantie. Beyond the Moon vindt dat elk kind moet kunnen genieten van het leven. Daarom biedt de organisatie families met

Baltus Fundraising op de EDUCbeurs 2018!

Van woensdag 3 t/m 7 oktober is Baltus Fundraising aanwezig op de EDUCbeurs in Brussel!

Financier schoolfruit met bloembollen!

Gezond eten wordt steeds belangrijker. De basis  voor gezond eten wordt al gelegd in de kindertijd. Het is daarom belangrijk dat kinderen van jongs af aan groente en fruit eten. Kinderen hebben elke dag minimaal twee keer fruit en 150 gram groente nodig. Vaak halen kinderen dit niet. Om dit wel te halen, kunnen kinderen

Folders najaarsactie vernieuwd!

Half augustus begint bij ons het nieuwe seizoen en kun je weer een verkoopactie starten. En een nieuw seizoen, betekent een nieuwe start! Vanwege een vernieuwd assortiment hebben wij onze folders van de Large, Medium en Small Bloembollenactie en de Chocoladeactie in het najaar vernieuwd. De nieuwe folders ondersteunen de verkoopactie nog beter waardoor de verkoop gestimuleerd kan worden.

Bloemensymboliek: Zeg het met bloemen!

Er zijn veel verschillende soorten bloemen en bloembollen en elke bloem heeft een eigen symbolische betekenis! Maar weet je eigenlijk wel wat elke bloem betekent?

Keukenhof: voor jong en oud!

Keukenhof is leuk voor jong én oud en is dus zeer geschikt als (school)reisje. Zo kunnen kinderen op een leuke manier kennis maken met bloembollen. KeukenhofKeukenhof heeft een arrangement speciaal voor basisscholen en middelbare scholen om meer te leren over bloembollen, met bijvoorbeeld een rondleiding en speurtocht door het park.

Leerlingen mogen niet de dupe worden van niet betaalde ouderbijdrage

Een schoolreisje, sportdag of het kerstontbijt: activiteiten op school waar elk kind aan mee moet kunnen doen. Helaas is dat niet altijd zo. Sommige kinderen worden uitgesloten van een activiteit omdat hun ouders de vrijwillige ouderbijdrage niet kunnen betalen. 

Gratis informatiebrochure

Vraag de informatiebrochure aan en ontdek wat Baltus Fundraising voor jouw organisatie kan betekenen. Wij gebruiken jouw gegevens om optimale service te kunnen bieden.

Informatie aanvragen
Start een verkoopactie