Financier schoolfruit met bloembollen!

Snoep verstandig, eet een appel!

Gezond eten wordt steeds belangrijker. De basis  voor gezond eten wordt al gelegd in de kindertijd. Het is daarom belangrijk dat kinderen van jongs af aan groente en fruit eten. Kinderen hebben elke dag minimaal twee keer fruit en 150 gram groente nodig. Vaak halen kinderen dit niet. Om dit wel te halen, kunnen kinderen de eetmomenten op school niet missen. Daarom probeert Schoolfruit.nl kinderen te stimuleren om op school fruit en groente te eten. Dit doen zij door fruit- en groentepakketten aan te bieden aan basisscholen.

schoolfruit.nl

Schoolfruit

Schoolfruit-programma

EU Schoolfruit biedt een programma waarmee het eten van groente en fruit in de ochtendpauze gestimuleerd wordt. Jaarlijks doen er ruim 3000 scholen mee aan het programma. Deelnemende scholen ontvangen 20 weken elke week 3 stuks groente en fruit, dat gefinancierd wordt door de Europese Unie. Na de 20 weken kunnen scholen beslissen of ze door willen gaan. Scholen kunnen dit doen door ouders zelf fruit mee te laten geven of door voor een van de pakketten van Schoolfruit te kiezen. Uit onderzoek is gebleken dat de pakketten van Schoolfruit.nl tot 42% goedkoper zijn! Toch kunnen de kosten voor deze pakketten een drempel zijn voor scholen om hiermee te starten.

Hulp nodig bij de financiering van schoolfruit?

Speciaal voor EU Schoolfruit hebben wij een fleurige bloembollenactie die eenvoudig te organiseren is. Met de opbrengst van deze Schoolfruit-bloembollenactie kunnen scholen op een leuke manier het Schoolfruit financieren.

Met de Schoolfruit-bloembollenactie krijgen de leerlingen een vrolijke folder en verkopen ze bloembollen aan ouders, familie en buren. 40% van de opbrengst gaat naar de school waarmee de school het Schoolfruit kan financieren. Appeltje eitje toch?

Dus gaan met de banaan: help mee om kinderen elke dag fruit en groente te laten eten en start de Schoolfruit-bloembollenactie!

Winstmodel en brochure schoolfruit.nl

Gratis informatiebrochure

Vraag de informatiebrochure aan en ontdek wat Baltus Fundraising voor jouw organisatie kan betekenen. Wij gebruiken jouw gegevens om optimale service te kunnen bieden.

Informatie aanvragen
Start een verkoopactie