Keukenhof: voor jong en oud!

Denk je aan bloembollen dan denk je niet alleen aan Baltus, maar natuurlijk ook aan Keukenhof! Het park is een van de grootste toeristische trekpleisters van Nederland. Keukenhof

In 2017 bezochten maar liefst 1,4 miljoen bezoekers uit 100 landen Keukenhof. 80% van de bezoekers van het park komt uit het buitenland. In Keukenhof staan op ruim 32 ha meer dan 7 miljoen bloembollen in bloei en er zijn wel 800 verschillende soorten tulpen te vinden. Dit jaar open Keukenhof alweer voor de 69ste keer de deuren. Vanaf 22 maart tot en met 13 mei 2018 zijn de mooiste lentebloemen bewonderen in Keukenhof. In het park zijn verschillen bloemenshows, inspiratietuinen en kunstwerken te vinden. Het park staat dit jaar in het teken van de romantiek, want bloemen en romantiek zijn natuurlijk onlosmakend met elkaar verbonden. Het hele park is ingericht in een romantische lentesfeer.

Leuk voor jongeren

Steeds meer jongere bezoekers komen naar Keukenhof; het park wordt steeds meer gezien als een trendy park voor een leuk uitstapje. Daarnaast is Keukenhof ook leuk voor kinderen. Zo is er een gratis speurtocht, een kinderboerderij, doolhof en speeltuin waarin kinderen zich prima kunnen vermaken!

Naar Keukenhof als (school)reisje!

Keukenhof is leuk voor jong én oud en is dus zeer geschikt als (school)reisje. Zo kunnen kinderen op een leuke manier kennis maken met bloembollen. KeukenhofKeukenhof heeft een arrangement speciaal voor basisscholen en middelbare scholen om meer te leren over bloembollen, met bijvoorbeeld een rondleiding en speurtocht door het park.

Wat is er nou leuker dan een (school)reisje naar Keukenhof te financieren door het verkopen van bloembollen? Met onze bloembollenacties kun je geld ophalen voor jouw school of vereniging dat besteed kan worden aan nieuwe materialen, kamp of een (school)reisje. Daarnaast leren kinderen ook hierdoor meer over bloembollen en het effect dat bloembollen kunnen hebben. Zo sla je dus 2 vliegen in 1 klap! Bekijk snel welke fleurige bloembollenacties wij te bieden hebben.

Gratis informatiebrochure

Vraag de informatiebrochure aan en ontdek wat Baltus Fundraising voor jouw organisatie kan betekenen. Wij gebruiken jouw gegevens om optimale service te kunnen bieden.

Informatie aanvragen
Start een verkoopactie