Lente, tijd om de bloemetjes buiten te zetten!

Vandaag is de lente officieel van start gegaan! Maar wist je dat de lente pas écht begonnen is wanneer de eerste lentebloemen zich weer laten zien?

De lente staat weer voor de deur en dat betekent dat de dagen langer worden, de vogels fluiten, dieren ontwaken uit hun winterslaap, de zon zich vaker laat zien, de terrassen vol zitten, maar natuurlijk ook dat de lentebloemen zich weer laten zien!

Een van de eerste lentebloemen die zich laat zien, is de narcis. Als de narcis zich weer laat zien, dan is het voorjaar echt begonnen. Er zijn wel 35 verschillende soorten narcissen, maar de bekendste en populairste soort is toch wel de gele narcis. Door de felle kleur valt deze narcis natuurlijk goed op in de vaak nog kale tuinen.

Nu het weer lente is, kunnen de zomerbollen weer geplant worden! Veel mensen willen ook in de zomer genieten van een bloeiende tuin. Voor de zomer zijn er dan ook zomerbloeiende planten, zoals gladiolen, lelies, dahlia’s en anemonen. Deze zomerbloeiers staan bekend om hun fantastische kleuren. De meest populaire zomerbol is de Dahlia, omdat deze in veel soorten en kleuren verkrijgbaar is.

Het is dus weer tijd om te genieten van de lente, tijd om de bloemetjes buiten te zetten!

Gratis informatiebrochure

Vraag de informatiebrochure aan en ontdek wat Baltus Fundraising voor jouw organisatie kan betekenen. Wij gebruiken jouw gegevens om optimale service te kunnen bieden.

Informatie aanvragen
Start een verkoopactie