Scholen

Leerlingen mogen niet de dupe worden van niet betaalde ouderbijdrage

Een schoolreisje, sportdag of het kerstontbijt: activiteiten op school waar elk kind aan mee moet kunnen doen. Helaas is dat niet altijd zo. Sommige kinderen worden uitgesloten van een activiteit omdat hun ouders de vrijwillige ouderbijdrage niet kunnen betalen. 

Originele Circusdag op jouw schoolplein!

Originele dag organiseren voor jouw jubilieum? Op zoek naar een alternatief voor een schoolreisje? Een circusdag van CircusTadaa! is een fantastisch leuke en leerzame dag waarbij de kinderen ook leren samenwerken.

NOT 2015 groot succes!

Afgelopen week stond Baltus Fundraising met een fleurige stand op de Nationale Onderwijs Tentoonstelling in Utrecht. Vele scholen uit Nederland en België hebben kennis kunnen maken met onze bloeiende acties, welke goed ontvangen werden!

Levering per klas of team

Jouw actie nog eenvoudiger en sneller? Kies voor levering per klas en Baltus neemt een deel van het uitzoekwerk uit handen!

NOT Beurs groot succes

Om het jaar vindt er in de Jaarbeurs in Utrecht de Nationale Onderwijs Tentoonstelling (NOT) plaats. Een veelzijdig beurs voor iedereen die binnen het Onderwijs werkzaam is. Ook dit jaar had Baltus Fundraising een drukbezochte stand op het themaplein ‘Dagtrips en Reizen’.

Amerigo bezoekt de Beatrixschool

Donderdag 3 december is de Beatrixschool uit Harfsen verblijd met een bezoek door Amerigo, het enige echte paard van Sinterklaas, en zijn twee paardenpieten. Deze school heeft met de pepernotenactie van Baltus Fundraising het beste resultaat bereikt en heeft daardoor deze exclusieve Meet & Greet gewonnen.

Start een verkoopactie