Vlog jouw actie en win!

Vlog jouw actie en win!

De nieuwste trend is vloggen. Vloggen is in de vorm van bloggen, waarin je een verhaal verteld, maar dan in een video.  Voor jullie zijn Enzo Knol en Teske dan zeker ook geen onbekenden! Maar nu zijn wij op zoek naar jou!

 

 

“Weet jij het gaafste filmpje te maken over jouw actie? Dan maak jij kans op dit te gekke pakket, inclusief een gave luidsprekerbox voor je telefoon!”

 

Hoe werkt de actie? 

Doe jij een actie voor jouw school of vereniging? Laat ons weten voor wie je de actie doet. Daarnaast zijn we benieuwd voor welk doel jullie het geld ophalen. Film ook hoe jij jouw producten verkoopt, dat is leuk om te zien! En wat voor tips en trucks gebruik je? Maak een te gekke vlog van ongeveer 2 minuten. Plaats het filmpje op YouTube en stuur de link naar lisanne@bloembollen.com. Het meerst originele filmpje wint dit super gave pakket. Daarnaast wordt jouw filmpje dan geplaatst op onze website en Facebookpagina!

 

“Op vrijdag 1 April wordt de winnaar bekend gemaakt! Wacht niet te lang en start vandaag nog met vloggen”

 

actie vloggen

vlog actie

Gratis informatiebrochure

Vraag de informatiebrochure aan en ontdek wat Baltus Fundraising voor jouw organisatie kan betekenen. Wij gebruiken jouw gegevens om optimale service te kunnen bieden.

Informatie aanvragen
Start een verkoopactie