Certificaten

Baltus Bloembollen vertegenwoordigt met trots producten die met keurmerken gecertificeerd zijn.

mps-tradecert

Florimark Good Trade Practice

Baltus is erg trots dat de MPS haar inspanningen heeft beloond met een certificaat voor het voldoen aan de markteisen voor traceerbaarheid, kwaliteitszorg en ketenkwaliteit en het inspelen op verscherpte eisen van retailorganisaties en detaillisten!

Ook het keurmerk Florimark TraceCert is ons toegewezen, waarbij tevens versheid, opslag en voorraadbeheer voldoen aan de strenge eisen van de MPS.

Meer lezen over het keurmerk Florimark TraceCert

organic_farming

Skal

Baltus biedt biologische bloembollen aan. Deze bloembollen hebben hiervoor het SKAL certificaat ontvangen.

Zo kunnen klanten ervan op aan dat de biologische producten van Baltus écht biologisch zijn. Daarnaast geeft het certificaat de visuele identiteit van de biologische landbouw weer.

Skal certificaat bekijken

Agriculture Biologique

Agriculture Biologique

In de Chocolade actie van Baltus bevatten enkele producten het Franse label Agriculture Biologique.

Dit label staat voor biologische landbouw en is opgericht in 1985. Dit label garandeert dat de productie op een milieuvriendelijke wijze gebeurt.

Het label is verankerd in de Europese en Franse wetgeving. Het wordt beheerd door het Franse Ministerie voor Landbouw en Visserij. De controle gebeurt door onafhankelijke controleorganismen.

Meer lezen over het Agriculture Biologique keurmerk

fairtrade chocolade

Fairtrade Chocolade

Baltus Bloembollen streeft naar duurzaamheid. Daarom levert Baltus onder andere chocola die een Fairtrade keurmerk hebben ontvangen.

Het fairtrade keurmerk zegt niet iets over de kwaliteit van de chocolade. Het fairtrade keurmerk wordt uitgegeven door een “onafhankelijke” keurmerkorganisatie die betere handelsvoorwaarden voor de telers in de ontwikkelingslanden verzorgt.

Meer lezen over het Fairtrade keurmerk

UTZ_Certified_logo

UTZ Certified

Baltus Bloembollen heeft in het assortiment een aantal chocolade producten die het UTZ keurmerk met zich meedragen.

Dit keurmerk staat voor duurzame landbouw, wat leidt tot duurzame producten. Er zijn 140.000 UTZ gecertificeerde cacaoboeren uit 14 landen in Afrika, Latijns Amerika en Azie actief, dit aantal groeit met de dag.

Meer lezen over UTZ Certified keurmerk

Gratis informatiebrochure

Vraag de informatiebrochure aan en ontdek wat Baltus Fundraising voor jouw organisatie kan betekenen. Wij gebruiken jouw gegevens om optimale service te kunnen bieden.

Informatie aanvragen
Start een verkoopactie