Chocolade actie

Chocolade van de experts uit België en Frankrijk!

Onze Franse chocolademakerij is sinds 1934 gespecialiseerd in het produceren van overheerlijke truffels in allerlei luxe smaken. Onze Belgische chocoladeproducent maakt chocolade sinds 1956 en is een echt familiebedrijf. Deze experts hebben kwaliteit en smaak hoog in het vaandel staan.

 Header - Chocolade kerst Header - Paas chocolade Header - Chocolade

Geld inzamelen met de chocolade actie

Onze producten zijn zorgvuldig uitgekozen, zodat u alleen de lekkerste chocolade uit België en Frankrijk gaat verkopen. Baltus Fundraising zorgt voor sfeervolle verkoopfolders die zeker tot de verbeelding zullen spreken. De folders zijn gericht op kerst en pasen, de tijd bij uitstek om luxe chocolade artikelen te eten en te krijgen! Er zijn veel verschillende artikelen opgenomen in de folder: zoals bonbons, truffels, chocoladefiguren, chocolade met noten en chocolade bolletjes om mee te bakken!

Chocolade Pasen verkoopactie 

Met deze folders probeert uw organisatie zoveel mogelijk chocolade te verkopen. Alle verkopers krijgen zo’n folder met een bestellijst mee naar huis en gaan bestellingen inventariseren bij familie, vrienden, kennissen en buren. Nadat u alle bestellijsten heeft verzameld geeft u uw totaalbestelling door aan Baltus. Wij zorgen ervoor dat uw chocolade binnen 10 dagen bij u geleverd worden. De leden/leerlingen krijgen van u  de goede chocolade-producten weer mee naar huis en brengen deze naar hun bestellers. Een eenvoudige en snelle manier om geld in te zamelen!

Lees hier hoe de actie stap-voor-stap werkt.

Uw organisatie verdient maar liefst 30% van de opbrengst! Deze winst is vrij te besteden!

Direct starten met geld inzamelen!

Chocolade actie

Een overheerlijke sponsoractie met echte Belgische en Franse chocolade!

Meer informatie
Start een verkoopactie