Geld inzamelen voor uw goede doel

Het komt regelmatig voor dat er bij een school of vereniging extra geld nodig is. Bijvoorbeeld voor nieuwe speeltoestellen, materialen of andere praktische zaken. Daar is alleen lang niet altijd budget voor beschikbaar. Gelukkig zijn er manieren om zelf het benodigde geld bij elkaar te krijgen, bijvoorbeeld door middel van geld ophalen via een sponsoractie. Baltus Fundraising heeft al meer dan 20 jaar ervaring in het organiseren van sponsoracties in samenwerking met scholen en verenigingen.

Hoe werkt geld inzamelen voor een goed doel?

Baltus Fundraising heeft een aantal kant-en-klaar concepten ontwikkeld die het voor u extra makkelijk maken om van start te gaan met geld inzamelen voor welk goed doel dan ook. Allereerst kiest u een actie die past bij uw organisatie. Vervolgens krijgt u van ons gratis folders die de deelnemers kunnen gebruiken bij het geld inzamelen. Zij gaan langs de deuren of vragen familieleden, buren, vrienden en collega’s om hen te steunen. Op die manier kan het geld inzamelen voor een goed doel prima slagen.

De voordelen van geld inzamelen via Baltus Fundraising

Er zijn verschillende voordelen van geld ophalen via Baltus Fundraising aan te geven. Het is allereerst volkomen risicoloos. Er zijn vrijwel geen kosten aan verbonden en u kunt direct beginnen met geld inzamelen. Uw winstpercentage per verkocht product is heel aantrekkelijk; in de meeste gevallen namelijk 30%. Iedereen kan aan het geld inzamelen meedoen; al vanaf 20 leerlingen of verenigingsleden. Bovendien profiteert u van een compleet uitgewerkt concept dat zich al vele malen bewezen heeft.

Wilt u ook door middel van geld inzamelen iets betekenen voor uw school of vereniging?

Start dan direct een geldinzamelactie of neem contact met ons op voor aanvullende informatie. Als u benieuwd bent wat een sponsoractie voor uw organisatie op kan leveren, maak dan gebruik van de handige berekeningsmodule.

Geld inzamelen goed doel

Niet voor een vereniging of club aan de slag, maar wilt u een bijdrage leveren aan de maatschappij? Ook geld ophalen voor een goed doel zoals Serious Request, EduKans, Make a Wish, Stichting de ontmoeting kan via Baltus Fundraising!

Bekijk onze acties

Gratis informatiebrochure

Vraag de informatiebrochure aan en ontdek wat Baltus Fundraising voor jouw organisatie kan betekenen. Wij gebruiken jouw gegevens om optimale service te kunnen bieden.

Informatie aanvragen
Start een verkoopactie