Geld inzamelen tips en ideeën

Wil jij ook voor jouw school of vereniging door middel van een verkoopactie geld inzamelen?

Ideeën doe je gemakkelijk op bij Baltus Fundraising. Wij hebben een groot aantal kant-en-klare verkoopacties die je in kan zetten voor de fondsenwerving. Daarnaast beschikken we over meer dan 20 jaar ervaring op dit gebied, zodat we jou kunnen voorzien van allerlei handige tips en trucs (Geld inzamelen ideeën op doen? Bekijk onze acties om geld in te zamelen). Zo weet je zeker dat de kans van slagen van de georganiseerde verkoopactie groot is. Wist je dat je onze acties meestal een winstpercentage van 40% per product hebben?

geld inzamelen schoolreisje


 

Acties om geld in te zamelen

Je hebt bij ons de keuze uit een groot aantal acties om geld in te zamelen. Tegenwoordig bieden wij naast onze bloembollenactie ook andere verkoopacties aan. Zo hebben we onder andere acties met chocolade en pepernoten. Bij het starten van een van onze verkoopacties ontvang je folders waarmee je op pad kunt gaan en de producten mee kunt verkopen.

Bekijk onze verkoopacties

Andere tips en ideeën om geld in te zamelen

Hoe kun je nu zo succesvol mogelijk geld inzamelen? Met ideeën en tips van Baltus Fundraising beschik je over de juiste handvatten om een zo hoog mogelijk bedrag bij elkaar te krijgen. Alles staat of valt bij een strakke planning vooraf. Een goede actie neemt niet meer dan twee maanden in beslag. Korter is vaak nog beter, omdat het tijdens een korte actieperiode makkelijker is om iedereen gemotiveerd te houden. Om alles nog sneller te laten verlopen, kies je het beste voor een levering per klas of team. Wij leveren dan de bestelling per klas in aparte dozen bij je aan en nemen daarmee heel veel uitzoekwerk uit handen.


Contact

Overtuigd van de mogelijkheden van succesvol geld inzamelen via Baltus Fundraising voor jouw school of vereniging? Je kan direct een actie starten. Wil je eerst nog aanvullende informatie ontvangen of  heb je behoefte aan een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden voor jouw organisatie? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op

 

Gratis informatiebrochure

Vraag de informatiebrochure aan en ontdek wat Baltus Fundraising voor jouw organisatie kan betekenen. Wij gebruiken jouw gegevens om optimale service te kunnen bieden.

Gratis informatiepakket
Start een verkoopactie