Pepernotenactie

Geld inzamelen met de Pepernotenactie!

Pepernoten Sinterklaas verkoopactieRondom Sinterklaas zal heel Nederland weer massaal pepernoten inslaan! Deze oer-hollandse lekkernij wordt soms zelfs al vanaf september aangeboden in de winkels! Profiteer mee van deze jaarlijkse rage en verdien tegelijkertijd een leuk zakcentje voor uw school of vereniging!

Baltus Fundraising biedt heerlijke kruidnoten in een mooi bewaarblik aan. Het bewaarblik onderscheid u van de supermarkt en zal zeker veel mensen over de streep trekken om een blik bij uw school of vereniging te kopen! De sponsoractie levert uw organisatie tussen de 30% en 40% winst op!

Lees hier hoe de actie stap-voor-stap in zijn werk gaat.

Uw pepernotenbestelling

Het is natuurlijk heel belangrijk dat uw klanten de pepernoten vóór Sinterklaas in huis hebben! Daarom vragen wij u uw hoofdbestelling voor 9 november te plaatsen. Vanaf 19 november leveren wij de pepernoten dan bij uw organisatie. Zorgt u ervoor dat uw leden/leerlingen de kruidnoten dan voor Sinterklaas bij hun 'klanten' brengen?!

Start uw pepernotenactie vandaag nog!

Minimaal 30% winst voor uw organisatie!

De pepernotenactie werkt net iets anders als alle andere acties: er geldt een vaste inkoopprijs per blik kruidnoten. De inkoopprijs is namelijk altijd € 2,30.

Wat betekent dit voor uw winst?
Bij verkoop van 1 blik verdient u dus € 4,00 - € 2,30 = € 1,70 ; Dit betekent een winst van 40%
Bij verkoop van de aanbieding van 2 blikken verdient u dus € 6,50 - € 4,60 = € 1,90 ; Dit betekent een winst van 30%

Ook al verdient u iets minder op de aanbiedingsprijs, omdat u meer producten verkoopt houdt u aan het einde van de streep meer geld over voor de school- of clubkas! Het gaat in ieder geval om een bedrag van € 0,20 per bestelling.

Waarom deze aanbiedingsprijs?
Uit onze jarenlange ervaring met sponsoracties is gebleken dat als er minder keuze is, mensen ook minder bestellen. Als er geen keuze is, er wordt maar 1 product aangeboden, zijn mensen geneigd om ook maar 1 product te bestellen. Met de aanbieding stimuleren we uw klanten dan ook om iets meer geld uit te geven, wat betekent dat uw verdiensten met deze aanbieding ook worden gestimuleerd!

Start je verkoopactie