Gianduja

Gianduja-bonbons zijn een heerlijke lekkernij die bekendstaat om hun rijke, zachte textuur en nootachtige smaak. Deze chocolade komt oorspronkelijk uit de regio Piëmont in Italië en wordt gemaakt door fijngemalen hazelnoten te mengen met chocolade, waardoor een romige, smelt-in-je-mond-traktatie ontstaat.

 

Belangrijkste kenmerken van Gianduja-bonbons:

 

Hazelnootsmaak: De ster van gianduja is de hazelnoot, die fijngemalen wordt tot een pasta en gemengd met chocolade.

Gladde textuur: De bonbons zijn doorgaans erg zacht, dankzij de menging van de hazelnootpasta en chocolade.

Hoogwaardige chocolade: Gianduja wordt vaak gemaakt van hoogwaardige melkchocolade, hoewel er ook versies van pure chocolade bestaan.

Verschillende vormen: Deze bonbons kunnen in verschillende vormen voorkomen, vaak verpakt in folie en soms versierd met noten of extra chocoladedecoraties.

Populair in Europa: Hoewel gianduja vooral populair is in Italië, is het ook geliefd in andere Europese landen, vooral rond feestdagen zoals Kerstmis en Pasen.

Artikelnummer:
131

Product informatie

Gianduja - melk chocolade (41%) (suiker, cacaoboter, volle MELKpoeder, cacaomassa, emulgator (SOJA lecithine), aroma (vanille)), suiker, HAZELNOTEN (17%), pure chocolade (7%) (suiker, cacaomassa, cacaoboter, magere cacaopoeder, emulgator (SOJA lecithine)), AMANDELEN (3,5%), cacaoboter, SOJAbloem, Plantaardige oliën en vetten (zonnebloem), AMANDELolie, emulgator (SOJA lecithine). Kan sporen van andere noten bevatten. 

Productspecificaties

Verpakkingseenheid 1 - 145 gr
Inhoud 9 Gianduja bonbons
Type actie Chocola actie