Sponsoractie organiseren?

Op zoek naar sponsormogelijkheden voor een goed doel, club, vereniging of school?

Het is niet makkelijk om sponsoren te vinden. Baltus Fundraising biedt de mogelijkheid om met een sponsoractie geld in te zamelen voor jullie eigen doel.
Om geld in te zamelen organiseren wij verkoopacties met bloembollen, chocolade en pepernoten, waarbij je met behulp van onze producten en folders jouw eigen sponsors kunt zoeken. Onze acties zijn zonder risico (je rekent alleen de daadwerkelijk verkochte producten af) en van de opbrengst gaat tot 40% naar jouw actie. Onze ervaring is dat bekenden (familie, vrienden, buren) altijd bereid zijn om onze fleurige of smaakvolle acties te kopen.

Sponsoracties in het voorjaar en najaar

Tijdens de Bloembollenacties in het voorjaar worden o.a. dahlia’s, gladiolen, agapanthus, begonia’s en lelies verkocht. In het najaar worden o.a. tulpen narcissen, hyacinten en alliums verkocht. Met de Large, Medium en Small Bloembollenacties is er voor elke school of vereniging een passende actie.

Daarnaast hebben we een Chocolade actie voor Pasen en Kerst met overheerlijk Belgische chocolade en speciaal voor Sinterklaas hebben we een Pepernotenactie. Kortom hebben we voor het gehele jaar leuke verkoopacties.

Hoe werkt een sponsoractie organiseren?

Je kiest een sponsoractie die het beste bij jouw school of vereniging past. Vervolgens ontvang je brochure- en foldermateriaal waarmee leden/leerlingen op pad kunnen om de producten te verkopen. Als alle bestellingen verzameld zijn, kunnen deze bij ons ingeleverd worden. Binnen 10 dagen ontvang je de producten en kunnen deze bij de kopers gebracht worden. Simpel toch?

sponsoractie organiseren

Wat levert een actie op?

Wat het winstpercentage werkelijk is, bepaal jezelf: hoe meer je verkoopt, hoe hoger het winstpercentage van jouw verkoopactie is. Hierdoor kan het winstpercentage oplopen tot maar liefst 40% van de omzet. Het loont om nét dat stapje extra te zetten om geld in te zamelen voor je school of vereniging! Hieronder staat het winstmodel van Baltus Fundraising weergegeven.

winstmodel baltus fundraising

Bijvoorbeeld

Een school start een verkoopactie. 50 leerlingen gaan op pad om bloembollen te verkopen. Elke leerling verkoop aan 7 familieleden, buren of vrienden. Een bestelling bedraagt gemiddeld €7,50. Er wordt dus €2.625 opgehaald. Omdat dit meer dan €2.500 is, is 40% hiervan voor de school!

Bekijk onze acties

Gratis informatiebrochure

Vraag de informatiebrochure aan en ontdek wat Baltus Fundraising voor jouw organisatie kan betekenen. Wij gebruiken jouw gegevens om optimale service te kunnen bieden.

Gratis informatiepakket
Start een verkoopactie