Succesverhalen

Sint Janslyceum

Opbrengst € 12.000,00

Om het 100-jarig bestaan van de school te vieren zijn de leerlingen van het Sint Janslyceum op pad gegaan met de Small Bloembollenactie. De bloembollenactie is een zeer groot succes geweest! Wij zijn erg trots op onze leerlingen en het uiteindelijke resultaat.

Lees dit succesverhaal Sint Janslyceum

InteraktContour

Opbrengst € 1.800,00

Mede dankzij de opbrengst van ruim € 1800,00 van de bloembollenactie van Baltus Fundraising hebben wij een geweldige wintersportreis kunnen organiseren!

Lees dit succesverhaal InteraktContour

Instituut De la Providence – België

Opbrengst € 5.345,00

Ik ben erg blij met deze verkoopactie, omdat het ons de kans geeft om leuke activiteiten te organiseren voor onze kinderen tijdens de sneeuwklassen, zoals begeleide stedentrips en wandelingen met sneeuwschoenen.

Lees dit succesverhaal Instituut De la Providence – België

Anne de Vriesschool Epe

Opbrengst € 2.864,00

Afgelopen weken zijn de kinderen druk geweest met de verkoop van bloembollen! En het eindresultaat mag er zijn! Totaal is er voor €2864 aan bollen verkocht, waarvan ruim €1100 naar school gaat.

Lees dit succesverhaal Anne de Vriesschool Epe

Sprengeloo VMBO

Opbrengst € 17.400,00

De leerlingen verkochten voor ruim €17.000 aan bloembollen waardoor we een pracht budget hadden voor het Sinterklaasfeest!

Lees dit succesverhaal Sprengeloo VMBO

VV Oosterlittens

Opbrengst € 10.510,00

Wij halen tegenwoordig € 5.000 winst op per actie. De eerste keer dat we meededen behaalden we al €1.500. De opbrengst gebruiken we voor trainingsmateriaal.

Lees dit succesverhaal VV Oosterlittens

Basisschool De Stokland

Opbrengst € 5.822,00

De bloembollenactie was een mega succes en boven ieders verwachting! Een echte aanrader voor alle verenigingen en scholen.

Lees dit succesverhaal Basisschool De Stokland

Harmonie Excelsior Noordscharwoude

Opbrengst € 2.510,00

Vrijwilligers van onze vereniging verzorgen inmiddels algemene muzieklessen op basisscholen en daarnaast ook instrumentlessen op blokfluit, klarinet en trompet.

Lees dit succesverhaal Harmonie Excelsior Noordscharwoude

Basisschool Maurice Rose

Opbrengst € 9.944,00

Met de bloembollenactie konden wij onze plannen rondom het schoolkamp geheel realiseren en daarna was er zelfs nog geld over!

Lees dit succesverhaal Basisschool Maurice Rose

St. Vrienden van Mikondo

Opbrengst € 4.404,00

Wat bij het organiseren van een actie met Baltus Fundraising vooral leuk is, is dat je met een kleine groep in korte tijd veel voor elkaar kunt krijgen.

Lees dit succesverhaal St. Vrienden van Mikondo
Start je verkoopactie