InteraktContour

Succesvolle bloembollenactie!

40 vrijwilligers van InteraktContour zijn op pad gegaan met de Medium Bloembollenactie van Baltus Fundraising, en met succes: mede dankzij de opbrengst van ruim € 1800,00 van de bloembollenactie hebben wij een geweldige wintersportreis kunnen organiseren!

 

Interakt Contour

Snowfever 2018

Na terugkomst uit Oostenrijk van onze wintersportreis is er bij velen nog steeds een glimlach op het gezicht te vinden! Wat was het een fantastische wintersportweek voor cliënten van dagbestedingslocaties van InteraktContour uit Nijkerk, Hattem, Deventer, Ermelo en Epe: 10 dagen met veel sneeuw en volop zon, wat hadden we ons nog meer kunnen wensen! Dankzij de enorme inzet van vrijwilligers uit diverse werkvelden, studenten en een aantal professionals hebben de cliënten de tijd van hun leven gehad. Grenzen zijn verlegd, doelen behaald, uitdagingen aangegaan en heel veel lol. Cliënten die weer van de blauwe piste zijn gegaan, moeilijk begaanbare tocht naar een berghut of gewoon de nieuwe contacten tussen cliënten van verschillende locaties en cliënten en vrijwilligers.

 

Bedankt!

Namens alle cliënten, begeleiders, vrijwilligers en studenten heel erg bedankt voor jullie steun die Snowfever 2018 tot een enorm succes hebben gemaakt!

Gratis informatiebrochure

Vraag de informatiebrochure aan en ontdek wat Baltus Fundraising voor jouw organisatie kan betekenen. Wij gebruiken jouw gegevens om optimale service te kunnen bieden.

Informatie aanvragen
Start een verkoopactie