Tadaa – Een compleet verzorgde Circusdag!

Circus Tadaa!

Circus Tadaa! tovert jullie school voor één dag om in een echt circus! Door een kleurig circuszeil uit te spreiden, verandert het plein in een piste. Uniek aan deze circusdag is dat alle kinderen aan het einde van de dag optreden.

Jullie zorgen voor kinderen, ouders, vrijwilligers en veel ruimte, wij rijden voor met een circusbus vol eenwielers, loopkogels, muziek, decor, docenten en kostuums in alle soorten en maten: reuzenpakken met grote zakken, goochelmouwen, clownsneuzen, hoge hoeden...

Wat kun je verwachten van een compleet verzorgde Circusdag?

Instructie voor de vrijwilligers
Alle begeleiders krijgen de avond voorafgaand aan de circusdag een hilarische uitleg over wie wat gaat doen.

Iedereen probeert alles uit
Alle kinderen, of het er nu 30 zijn of 1200, maken kennis met het circus. Ze gaan o.a. ballopen, éénwielfietsen, koorddansen en nog véél meer.

Oefenen, verkleden en schminken
Ieder kind mag kiezen met welk onderdeel hij of zij wil optreden. Uiteraard wordt iedereen verkleed en geschminkt voor de circusact!

En.... Optreden
Alle kinderen treden op! Van groep 1 tot en met groep 8! Komt dat zien!

Ben je enthousiast of nieuwsgierig geworden? Bezoek dan de website van Tadaa voor meer informatie.

Hulp nodig bij de financiering van een Circusdag?

Speciaal voor Tadaa hebben wij een fleurige bloembollenactie die eenvoudig te organiseren is. Met de opbrengst kunnen scholen op een leuke manier de Circusdag financieren.

Met onze verkoopacties krijgen de leerlingen een vrolijke folder waarmee ze bloembollen aan ouders, familie en buren kunnen verkopen. 40% van de opbrengst gaat naar de school waarmee de school de Circusdag kan financieren. Koud kunstje, toch?

Dus zet je beste beentje voor een leuke dag: start direct jouw eigen verkoopactie!

Gratis informatiebrochure

Vraag de informatiebrochure aan en ontdek wat Baltus Fundraising voor jouw organisatie kan betekenen. Wij gebruiken jouw gegevens om optimale service te kunnen bieden.

Informatie aanvragen
Start een verkoopactie