Tips & Trucs

Uitsorteren van producten

Na levering van de producten ligt bij jouw organisatie de taak om het goede kind, het goede zakje bollen mee te geven om te bezorgen. Hier lees je hoe het uitsorteren eenvoudig in zijn werk gaat.

Voorbeeld planning

Een goede actie organiseer je in minder dan 2 maanden tijd vanaf het moment dat je de folders in huis heeft tot aan het moment dat je de factuur voldoet. Sneller kan natuurlijk ook en wij adviseren ook om de actieperiode zo kort mogelijk te maken.

Tips voor de verkoop

Tips om de verkoop van een sponsoractie te bevorderen! Iedere lid of leerling gaat met de folders en de bestellijsten naar familie, bekenden, buren, kennissen en probeert zoveel mogelijk te verkopen. Denk ook aan bijvoorbeeld collega’s! Deze doelgroep koopt altijd wat! Leg duidelijk uit waarom de sponsoractie wordt georganiseerd en waar de opbrengst voor bestemd

Geef bekendheid aan uw actie!

Een goede communicatie is heel belangrijk…

Levering per klas of team

Jouw actie nog eenvoudiger en sneller? Kies voor levering per klas en Baltus neemt een deel van het uitzoekwerk uit handen!

Gratis informatiebrochure

Vraag de informatiebrochure aan en ontdek wat Baltus Fundraising voor jouw organisatie kan betekenen. Wij gebruiken jouw gegevens om optimale service te kunnen bieden.

Informatie aanvragen
Start een verkoopactie