Uitsorteren van producten

De bestelling is geleverd!
En nu?

Tips voor het uitdelen van de producten

Om het uitsorteren te vergemakkelijken bieden wij je dit stappenplan. In een vijftal stappen zal duidelijk worden hoe je de individuele bestellingen kunt maken.

Je hebt inmiddels gezorgd voor voldoende ruimte en een groepje mensen dat je wilt helpen!

Bloembollenactie 050

De voorbereiding

Zet de geleverde dozen in de juiste volgorde. Op de doos zit een sticker waarop de doosnummers worden aangegeven. Je ziet bijvoorbeeld 1/15 staan. Dit betekent dat dit doos 1 is van totaal 15 dozen, daarna volgt 2/15, enz. enz.

In de eerste doos, de 'black box', vindt je alle spullen die niets met bloembollen te maken hebben, zoals de uitleg, papieren tasjes, prijzenpakket etc.

Uitpakken van de dozen

Je begint met het uitpakken van de dozen en legt de zakjes op de goede volgorde. Je controleert tegelijkertijd het aantal geleverde zakjes met het aantal wat op de doos staat. Mocht er onverhoopt iets niet kloppen noteer dit dan op het meegeleverde mancoformulier. Dit mancoformulier kun je d.m.v. telefoon / fax / e-mail aan Baltus Fundraising doorgeven. Zo ga je verder met de overige dozen.

 

Bestellingen verzamelen

Wanneer je alle dozen uitgepakt, verdeelt en gecontroleerd heeft en bij de juiste rij heeft geplaatst, neem je een bestelformulier en een meegeleverd papieren tasje. Je loopt langs de rij genummerde bollen en plaatst de bestelde items in het papieren tasje. Als je klaar bent met de eerste bestelling neem je een nietapparaat en bevestig je het bestelformulier (of de pakbon) aan de draagtas.

Zo ga je verder tot je klaar bent. Het kan zijn dat je wat bollen overhoudt of tekort komt. Dit betekent dat je te veel of te weinig heeft besteld. Met het nabestelformulier kun je deze nabestellen bij Baltus Fundraising d.m.v. e-mail, telefoon of fax.

Baltus levert aan school 255

Geef de zakjes aan de verkopers mee

Zorg ervoor dat de goede leerling de goede bestellingen mee naar huis krijgt. Geef hierbij een duidelijke toelichting:

  • Wacht niet te lang met bezorgen van de pakketten, bijvoorkeur binnen 1 à 2 weken
  • Verzamel het geld bij aflevering van de pakketten
  • Lever het geld binnen 2 weken in bij de juf of organisator

Vlak na de levering van de bloembollen ontvangt je de inkoopfactuur per post. Deze dient binnen 2 weken betaalt te worden.

Hoe organiseer je een verkoopactie!

Video

Gratis informatiebrochure

Vraag de informatiebrochure aan en ontdek wat Baltus Fundraising voor jouw organisatie kan betekenen. Wij gebruiken jouw gegevens om optimale service te kunnen bieden.

Informatie aanvragen
Start een verkoopactie