Veelgestelde vragen

Heb ik een vergunning nodig voor de verkoopactie?

Wij adviseren om de actie binnen de eigen familie- en vriendenkring en naaste buren te organiseren. Hiervoor heb je geen vergunning nodig.

Wat is een realistische opbrengst?

Je krijgt enkele dagen na ontvangst van de producten een factuur toegestuurd. Deze vragen wij je binnen 14 dagen te voldoen. Hierop staat het bedrag wat je hebt opgehaald en tevens je winst.

Wat zijn de voorwaarden van de actie?

Indien je ervoor kiest deel te nemen aan een verkoopactie, stem je in met de regels die verbonden zijn aan onze actie’s. Je neemt deel aan de actie wanneer je folders hebt aangevraagd.

Wat voor organisaties kunnen een actie organiseren?

Iedere school, vereniging of organisatie kan deelnemen aan de bloembollenactie. Het aantal leerlingen of leden is niet van belang.

Wanneer kunnen de bloembollenacties gehouden worden?

Bloembollen zijn seizoensproducten, daarom is een goede planning belangrijk voor het succes van je bloembollenactie. Je kunt zowel in het voorjaar als in het najaar deelnemen aan een bloembollenactie.

Wat is een realistische planning voor de actie?

Een goede actie organiseer je in minder dan 2 maanden tijd vanaf het moment dat je de folders in huis heeft tot aan het moment dat je de factuur voldoet.

Hoe moet ik mijn bloembollen planten?

Elke bloembolsoort heeft een andere ‘gebruiksaanwijzing’. Achter op de verpakking staat kort omschreven hoe u deze het beste kunt planten.

Hoe kan ik mijn bestelling plaatsen?

Wanneer alle leden/leerlingen hun bestellijsten hebben ingeleverd kun je deze totaliseren. De totaalbestelling kun je op verschillende manieren naar ons toesturen.

Wat kan ik doen als er te weinig of te veel is geleverd?

Het is erg belangrijk om je bestelling te controleren voordat je deze gaat uitsorteren. Kijk of je bestelling klopt met de aantallen die op de dozen staan en of die er ook daadwerkelijk in zitten.

Zijn de bloembollen van goede kwaliteit?

Baltus Fundraising is onderdeel van Baltus Bloembollen BV, een groothandel in bloembollen. Wij exporteren onze bloembollen naar 37 landen. Onze bloembollen zijn te vinden bij de betere tuincentra.

Gratis informatiebrochure

Vraag de informatiebrochure aan en ontdek wat Baltus Fundraising voor jouw organisatie kan betekenen. Wij gebruiken jouw gegevens om optimale service te kunnen bieden.

Informatie aanvragen
Start een verkoopactie