Najaar

Onze acties

Baltus Fundraising
Wij bieden verschillende verkoopacties om geld mee in te zamelen voor jouw school of vereniging bijvoorbeeld voor de aanschaf van nieuwe materialen of voor een (school)reisje. Onze verkoopacties zijn zonder risico: je zamelt geld in zonder voorraad of vooruitbetaling. Daarnaast bieden wij service en ondersteuning tijdens de verkoopactie om ervoor te zorgen dat de actie een groot succes wordt!

Hoe werkt het?
Je kiest de verkoopactie die het beste bij jouw school of vereniging past. Vervolgens ontvang je brochure- en foldermateriaal waarmee leden/leerlingen op pad kunnen om de producten te verkopen. Als alle bestellingen verzameld zijn, kunnen deze bij ons ingeleverd worden. Binnen 10 dagen ontvang je de producten en kunnen deze bij de kopers gebracht worden. Simpel toch?

Wat levert het op?
Het winstpercentage bepaal je zelf: hoe meer je verkoopt, hoe hoger het winstpercentage van jouw verkoopactie. Hierdoor kan het winstpercentage oplopen tot maar liefst 40% van de omzet!

Verkoopacties najaar
Onderstaande acties kunnen in de periode augustus t/m november georganiseerd worden. Tijdens de Bloembollenacties in het najaar worden o.a. tulpen, naricssen, hyacinten en alliums verkocht. Met de Large, Medium en Small Bloembollenacties is er voor elke school of vereniging een passende actie. Daarnaast hebben we ook de Chocolade Kerst actie met overheerlijk Belgische chocolade.

Gratis informatiebrochure

Vraag de informatiebrochure aan en ontdek wat Baltus Fundraising voor jouw organisatie kan betekenen.

Informatie aanvragen